Garsónka 25 m2. m. - transformácia interiéru

Interiér štúdio byt 25 metrov štvorcových. M. Návrhár Anton Medvedev určený pre mladý pár. Zákazníci by radi priviedli svojich priateľov do domu, strávili rodinné večery a romantické večere, mali možnosť pracovať doma a oddýchnuť si v pokoji. Je tiež dôležité, aby mladí manželia mali v štúdiu veľkú veľkú posteľ.

Štúdio dispozície 25 m2. m.

Aby to všetko zapadalo do dvadsiatich piatich metrov bytu, nie je to ľahká úloha. Aby sa s tým mohli vyrovnať, dizajnéri prijali metódu transformácie interiéru. Súčasťou podlahy je aj oprava garsónky o rozlohe 25 metrov štvorcových. zvýšili vysoké pódium, čo bolo možné vďaka vysokej výške stropu.

Na pódium umiestnili kuchyňu s jedálňou, čím ju izolovali od zvyšku priestoru. Na tom istom mieste, v blízkosti zrkadlovej steny, bol nainštalovaný malý konzolový stôl, ktorý môže vykonávať rôzne funkcie, vrátane toaletného stola. Zvyšný priestor bytu vykonáva rôzne funkcie v rôznych časoch.

Schéma transformácie interiéru bytu 25 námestí. m.

Nábytok pre návrh garsónka 25 metrov štvorcových. m. podľa výkresov autorov projektu. To vám umožní úplne zmeniť funkčnosť miestnosti, v závislosti na okolnostiach.

  • V noci je takmer celý priestor podlahy obsadený veľkou posteľou s pohodlným matracom. V dopoludňajších hodinách je posteľ zložená - a zmení sa na útulnú pohovku.
  • Potrebujete pracovať? Časť skladovacieho systému sa zmení na malý stôl, ktorý je umiestnený vedľa pohovky.
  • Potrebujete vziať veľkú skupinu hostí? Stôl sa mení na veľké stolovanie. Na jednej strane môžete sedieť na pohovke, na druhej strane na sklopných stoličkách, ktoré sa zvyčajne čistia v zásuvkách na pódiu.
  • Potrebujete mať tanečný večierok s priateľmi? Rozkladacia pohovka sa vráti na miesto na pódiu - a štúdio je úplne zadarmo!
  • Jedáleň v dizajne štúdio apartmán 25 metrov možno ľahko premeniť na štúdiu - v tomto prípade môžu byť obaja členovia rodiny angažované naraz, jeden v kuchynskej časti bytu, druhý v obývacej izbe.
  • Kuchyňa a obývacia izba môžu byť od seba oddelené nepriehľadným plátnom - a potom si môžete oddýchnuť a inú prácu.

Dizajn kúpeľne v štúdiu

Kúpeľňa bola oddelená od chodby stenou z matného skla - týmto spôsobom sa môže rozsvietiť okno. Plocha kúpeľne v byte štúdio neumožnila umiestniť do nej plnohodnotnú misu vane, takže to stálo sprchu.

Na chodbe sa našlo miesto na umývacie a sušiace stroje - na to však bolo potrebné znížiť objem hlavného skladovacieho systému umiestneného vo vstupnom priestore štúdia.

Loading...

Zanechajte Svoj Komentár