Štúdio Loft Design 42 m2. m.

Štúdio Loft Design 42 m2. m. pre mladú a aktívnu ženu, milujúci cestovanie a aktívny životný štýl. Kuchyňa je spojená s obývacou izbou vo veľkej a svetlej miestnosti s balkónom. Priestor na spanie je oddelený od spoločného priestoru posuvnými dverami. Ak chcete získať moderný interiér, dizajnéri sa museli uchýliť k rozsiahlej prestavbe.

Ďalšie zónovanie sa uskutočnilo vďaka kontrastnej farbe podlahovej krytiny, ako aj pomocou špeciálne konštruovaného pódia. Stena, na ktorej sú umiestnené okná, bola zbavená vrstiev omietky do tehly. Bolo rozhodnuté, že ho neskryjeme, ale naopak, že sa z neho stane hlavný prvok výzdoby, pričom sa zdôrazní zvolený štýl. Tehlová stena bola natretá bielou farbou a švy a povrchové vady boli zatemnené.

Kuchyňa-obývacia izba

V kuchyni, červená chladnička v štýle päťdesiatych rokov minulého storočia bola jasným dekoratívnym prízvukom. Stena na pracovnej ploche, ako aj vonkajšia stena kúpeľne, ktorá je k nej priliehajúca, bola pokrytá špeciálnym náterom Tikkurila Blackboard - premení akýkoľvek povrch na kresliaciu dosku s kriedou.

Tehlová stena v byte - hlavný prvok, ktorý definuje štýl. Rúrka vedená po jej vrchole je tiež natretá bielou farbou a dokonale zapadá do interiéru. Pracovná plocha má tvar písmena G, jeho dlhá časť je umiestnená pozdĺž prázdnej steny a má šírku 60 cm, kratšiu - pozdĺž okna je o 20 cm užšia. Na dlhej časti pracovnej dosky - rúry a varnej dosky, na krátkom - umývadle. Pre steny zdvihol svetlé farby Little Greene francúzsky šedá bledý.

Nad dverami vedúcimi do spálne bude umiestnená obrazovka, ktorú možno vytiahnuť, aby ste sledovali film. Hostia sa môžu ubytovať v útulnej bielej pohovke, pohovke alebo pri stole. Môžete tiež zostať na schodisku. Celkový štýl podkrovia v kuchyni-obývacej izbe av spálni je determinovaný tehlovou stenou bytu, ktorý sa vďaka úsiliu dizajnérov zmenil na objekt skutočného umenia.

spálne

Priestor pre spálne je zvýšený na pódium a navyše je oddelený od obývačky posuvnými dverami. Stena za čelo je pokrytá tapetou s kresbami zobrazujúcimi sovy: Abigail Edwards. Tapety sú v sovách z kolekcie British Isles.

Vstupná hala

Vzhľadom k tomu, byt sa nachádza v piatom poschodí, ale piate poschodie je prvý postavený od po vojne. Pod podlahou - technická miestnosť s výškou jedného a pol metra, ktorá sa vôbec nepoužíva - predtým, ako bola pod strechou. Časť týchto dizajnérov izieb sa rozhodla použiť na skladovanie veľkých a sezónnych predmetov - batožiny, snowboardov. V dláždenej podlahe vstupného priestoru urobil poklop, za ktorým boli usporiadané police.

kúpeľňa

Vnútri kúpeľne, dlažba rozložená mokrá zóna, a zvyšné steny boli natreté farbou s vysokou odolnosťou voči vode. Časť podlahy je pokrytá dlažbou a časť bližšie k zóne umývania je drevo. Skriňa na mieru bola umiestnená pod umývadlom, kde bola práčka skrytá. Vo výklenku nad stolom môžete uložiť uteráky, župany a potrebnú kozmetiku.

Loading...

Zanechajte Svoj Komentár