Dizajn obdĺžnikového ateliéru s jedným oknom

Môže to obdĺžnikový štúdiový apartmán aby sme sa stali plnohodnotným bývaním, pridajme k tomu celkovú plochu iba štyridsaťšesť metrov av skutočnosti jedno okno. Architekti štúdio JPDA z New Yorku, odvážne odpoveď - môže.

Obdĺžnikové štúdiobol určený pre mladý pár. Cieľom projektu bolo vytvoriť pohodlný priestor s maximálnou voľnou plochou a povinným oddelením spacích a pracovných priestorov.

Ťažkosti pri implementácii boli najmä konfigurácia miestnosti, bolo potrebné vziať do úvahy, že plánované dizajnérske štúdio s jedným oknomVo všetkých miestnostiach nie je možné zabezpečiť dostatočné prirodzené svetlo. Pre dokončenie všetkých povrchov boli vybrané dve farby čo najprirodzenejšie a zväčšenie priestoru: biela a prirodzená farba dreva.

Podľa projektu, obdĺžnikový štúdiový apartmán, konvenčne rozdelené na dve veľké plochy označené farbou. Chodba, kuchyňa a spálňa, vyrobené z dreva. Spoločná obývacia izba-kancelária, biela. Nedostatok prirodzeného osvetlenia bol kompenzovaný zvýšeným osvetlením stien a stropu reflektormi.

Pracovisko, najviac potrebujú osvetlenie, v kombinácii s obývacím priestorom, ktorý je tiež spoločenská miestnosť, v štúdio design s jedným oknom, sa uskutočnilo pri okenných otvoroch.

Optimálne umiestnenie obývacej izby umožňuje majiteľom cítiť sa pohodlnejšie, napriek skutočnosti, že konfigurácia obdĺžnikový štúdiový apartmán, nielen kompaktné, ale aj „zamknuté“ medzi prázdnymi stenami.

Extra nájsť v nezvyčajné obdĺžnikové štúdio, sa stal zónou pre spánok. Vďaka vysokým stropom bol spací modul zdvihnutý o šesť stupňov nahor. Samostatný priestor, pripomínajúci útulný kútik, skladovací systém, pôvodne umiestnený v samotných schodoch av bielych skrinkách, ktorý sa spája so stenou, pomáha majiteľom udržiavať dom v poriadku.

Treba poznamenať, že zručnosť dekoratérov, voľba uzavretých hluchých skríň, ktoré sa spájajú so stenami alebo sú ich súčasťou. dizajnérske štúdio s jedným oknom zmysel pre čistotu priestoru. Kombinovaná kúpeľňa vyzerá celkom priestranne, systém „mokrá podlaha“, ktorý sa používa pre sprchu, umožnil vytvoriť pohodlnú kúpeľňu a WC misa šetrí priestor pomocou závesnej konzoly.

celkovo obdĺžnikové štúdio Ukázalo sa, aj keď by sa blížil ku každému, ale majitelia sú docela šťastní, pretože ich dom sa stal útulný a pohodlný.

Loading...

Zanechajte Svoj Komentár